Cafeteria & Bar

I den gamle fragtmandshal på Halmtorvet 15 har vi åbnet byens nye hyggelige cafeteria med håndlavet mad og god stemning fra morgen til aften. 

I weekenderne skruer vi op for musikken og baren holder åbent til kl. 02 med drinks og friske fadøl.

Det er ikke muligt at bestille bord, men da vi er et stort sted, finder vi altid plads. I værste fald kan man starte med en drink i baren. Dog kan selskaber over 6 personer godt forudbestille. Det sker per mail eller telefon.

Menu 10/9

Menuen skifter jævnligt, så vi kan ikke garantere noget

Dag 10:00-15:30

Skyr med rabarber, hybenrose og granola 45

Vesterhavsost, marmelade og surdejsbrød 55

Krydderpølser med æblesennep 55

Spejlæg på toast med sauteret bladgrønt og kimchi 1 æg/ 2 æg     75/95

Salat af fersken m. lavendel, kamille og piment d’espellette                 75

Røget laks og syltede beder med grape og syrnet fløde                       100

Zucchini og ricotta, perlebyg og grønne ærter                                          95

Grønne bønner, romaine, chili creme, surkål, æg, skalotteløg 115

Tatar med skyr-emulsion og sprødt sommergrønt                                 100

Gnocchi med forskellige teksturer af tomat og revet vesterhavsost 125

Dagens kage (hver dag fra 14:00)                                                                              

Aften 17:00-22:00

Snacks
Oliven                                                                                                         40

Ristede mandler                                                                                          45

Brød og olivenolie                                                                        35

Syltede ansjoser                                                                                           45

Pil-selv krabbeklør m. mayo                                                                        90

Ceviche på helleflynder, kimchi, skyr og gracilaria tangsalat               95

Spæde gulerødder m. persille ricotta & ansjos-vinaigrette                    80

Deleretter – vi anbefaler 2 retter pr. mand.  Serveres på delefade   

Salat af fersken m. lavendel, kamille og piment d’espellette                 95

Grønne bønner m. chili creme, surkål, æg, skalotteløg 85

Nye kartofler m. gedefriskost og løvstikke                                                85

Zucchini i lag med gedeost og vinaigrette på hybenrose                       95

Rødtunge m. beurre blanc, kantareller majs og nye løg                       155

Kylling glaseret i salsa veracruz og ponzu m. ristede tomater             155

Ost fra Neals Yard– to slags                                                                     90

Sommerens bær m. fed cremefraiche og havesyre                                75


Åbningstider:

søn-tor 10-24

fre-lør 10-02

Køkkenet lukker 22 (søn. 21)

Henvendelser:

Tlf: 26 13 68 46

Mail: andre@h15.dk