H15 repræsenterer en bred vifte af tilbud inden for mad og kultur. Vores primære mål er at skabe et socialt, kulturelt og gastronomisk samlingspunkt med social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed som kerneparametre, herunder at arbejde for at sikre skabelsen af et inkluderende, positivt og åbent arbejds- og nærmiljø.
Hos H15 finder du flere forskellige steder, hver med deres særlige atmosfære og karakter. Vi har to restauranter, flere unikke eventlokaler og byens hyggeligste møde- og private dining lokale. Vi huser også andre mindre virksomheder, bl.a. vores egne vinleverandører.

Historien om H15
på Halmtorvet starter i 2015 med en nedrivningstruet fragt- mandshal fra 1953. Kødbyen er ejet af Københavns Kommune og det var her besluttet at sælge grunden med mulighed for nedrivning. Samtidigt var det vedtaget at etablere danmarks første stofindtagelserum på naboadressen Halm- torvet 17. 

Udsigten til at lade en historisk bygning, ved indgangen til den Grå Kødby, nedrive samtidigt med etablering af det der idag er et af verdens største stofindtagelsesrum, var for os ikke en positv udvikling for Kødbyen. Derfor han- dler historien om et særdeles godt samarbejde med Københavns Kommune og et vellykket forsøg på at lade en historisk og markant bygning bestå. Historien om- handler også opbygningen af et naboskab med en gruppe særligt socialt udsatte og et byrum der skal kunne rumme alle sociale klasser i et nu næsten nedlagt industriområde – Kødbyen.

Under mottoet “Plads til Alle” har vi siden 2016 udviklet de 1.600 kvadratmeter adressen rummer. Med fokus på mad og kultur medvirker vi til civilt liv og trivsel som vi sammen med Københavns Kommune, socialforvaltningen og politi alle er enige om, er sundt og nødvendigt i et miljø med verdens største stofindtagelses- rum, som H15 med stolthed er nabo til.

Med et socialt engagement som grundklang stræber vi efter bredde, dybde og ærlighed i både vores mad og kultur, for at sikre levende og kærlige oplevelse.

Jobs @H15
We’re always hiring.
Contact info@h15.dk

Right Menu Icon