H15 repræsenterer en bred vifte af tilbud inden for mad og kultur. Vores primære mål er at skabe et socialt, kulturelt og gastronomisk samlingspunkt med social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed som kerneparametre, herunder at arbejde for at sikre skabelsen af et inkluderende, positivt og åbent arbejds- og nærmiljø.

Hos H15 finder du flere forskellige steder, hver med deres særlige atmosfære og karakter. Vi har to restauranter, flere unikke eventlokaler og byens hyggeligste møde- og private dining lokale. Vi huser også andre mindre virksomheder, bl.a. vores egne vinleverandører.

Historien om H15

I 2015 beslutter Københavns Kommune at sælge grunden med den gamle fragtmandshal fra 1953 med mulighed for nedrivning. Samtidig blev det vedtaget at etablere Danmarks første stofindtagelsesrum på naboadressen Halmtorvet 17.

Udsigten til at blive nabo til dette stofindtagelsesrum skræmte mange købere væk, og det endte med, at bygningen blev udlejet til os. Vi har nu skabt et mad- og kulturhus, der skaber liv og trivsel i det til tider barske miljø.

Siden 2016 har vi, under mottoet “Plads til Alle”, udviklet de 1.600 kvadratmeter med fokus på mad, kultur og bæredygtighed. Vi har afholdt et ufatteligt antal koncerter, fester, bryllupper, receptioner, teaterstykker, fødselsdage, barnedåb osv., og det gør vi forhåbentlig i mange år fremover.

På gensyn på Halmtorvet 15

Jobs i H15
Vil du være en del af H15, så send os gerne din ansøgning på restaurant@h15.dk

Right Menu Icon