Spisestuen

Snacks og forretter 

Hjemmebagt surdejsbrød m. pisket smør (45 kr.)
Røgede mandler (45 kr.)
Husets oliven (45 kr.)

Sprøde grøntsager m. soya og citrus (45 kr.)
Friterede småfisk m. citron og mayo (95 kr.)
Græsk inspireret tomatsalat (95 kr.)
Gazpacho (kold tomatsuppe) (105 kr.)
Ceviche (råmarineret hvidfisk) m. urtecreme og brødcrumble (125 kr.)

Hovedretter 
(Serveres med ugens høst af grønt og nye kartofler med urtesmør) 

Pocheret hvidfisk med brunet smør (195 kr.)
Ristet porchetta (gris) med saltet citron (195 kr.)
Ristede svampe (varierer mellem Løvemanke og Koraltand) (195 kr.)

Petit Desserter (45 kr.) 

Limemousse med lavendel
Chokolademousse m. kaffe gelé
Koldskålsmousse m. jordbær chutney
Skovbær m. creme fraiche 

Hjemmelavet lemonade (45 kr.) 

Coca Cola / Coca Cola Zero. (45 kr.) 

Hindbærbrus (45 kr.) 

Ginger Beer (40 kr.) 

Maté Maté (40 kr.) 

Fadøl (35 / 55 kr.)

Grøn Tuborg  

Tuborg Classic

The Stonewall Inn IPA

Flaskeøl (70 kr.)

Det Gode Menneske Blonde 5,6 %

Sol over Sundet Wheat Beer 4,9 %

Skarø Pale Ale 5,0 %

Ambrosius Stout 6,8 %

Sundbajeren Pilsner 4,6 %

Hvidvin

Chardonnay (UF) – Tre Monti – 2021 (350 kr.)

Pinot Gris – Johanninger – 2021 (450 kr.)

Rødvin

Cuvee S – Domaine des Servans – Rhône – 2020 (350 kr.)

Pinot Noir – Johanninger – 2018 (450 kr.)

Rosèvin

Sangiovese Rosato – Tre Monti – 2021 (350 kr.)

Orangevin

La Vie En Orange – Clairette – 2022 (350 kr.) 

Kaffe og te

Espresso (25 kr.) 
Café Latte (40 kr.)

Cappuccino (40 kr.)

Americano (35 kr.)

Iskaffe (45 kr.)
Te (30 kr.) 

Vinene er valgt ud fra minimal eller lav interventionstilgang til både vingård og -kælder.

BOBLER

2020 Mario Natur, Keltis Bizeljsko, Slovenia Chardonnay, Rumeni plavec  500,-

NV Blanc de Blanc, Lagache Champagne, France Chardonnay 650,-

HVIDVIN

2022 Jazz it up!, Weingut Carl Koch Rheinhessen, Germany Riesling 450,-

2021 Blanc, Kleines Gut Württemberg, Germany Chardonnay, Kerner 525,- 

2020 Auxerrois Basalt, Weingut Odinstal Pfalz, Germany Auxerrois 645,-

2020 Vulkan Alte Reben, Kolfok Neckenmarkt, Austria Grüner Veltliner 695,-

Yamilé Nordhavn, Copenhagen Sparkling Alcohol-free Aromatic 395,-

2021 Maiu! Maiu! Rosé Petnat, Pranzegg Bolzano, Italy Lagrein 525,-

Terre, Champagne Marc Augustin Champagne, France Pinot Noir 850,-

2021 Querschnitt Weiss, Kolfok Neckenmarkt, Austria 450,- 

2019 To, Velich Burgenland, Austria 500,-

2021 350 N.N., Weingut Odinstal Pfalz, Germany Weissburgunder (Pinot Blanc) 675,-

ORANGE

2021 Zan, Keltis Bizeljsko, Slovenia Cuvée, Muscat, Pinot Blanc, Welschriesling 425,-

2017 Cuveé Extreme, Keltis Bizeljsko, Slovenia Riesling, Chardonnay, Pinot gris 700,-

ROSÉ

2021 Rosé, Philipp Reiss Baden, Germany Pinot Noir

RØDVIN

2019 Lemberger, Roterfaden Württemberg, Germany Pinot Noir  500,- 

2021 Andreis, Vinas Mora Primošten, Croatia Babić 600,- 

2020 Barbba, Vinas Mora Primošten, Croatia Lasina, Plavina 450,-

2020 GT, Pranzegg Bolzano, Italy Gewurztraminer 500,-

2018-20 190 N.N (Nakt), Weingut Odinstal Palatinate, Germany Riesling 800,-

2020 Muz, Podrum Franjo Pljesivica, Croatia Baluer Kolner, Blaufrankisch, 500,-

2021 J2, Becker Landgraf Rheinhessen, Germany Spätburgunder Elegant, dark 550,-

2020 Rouge MVB, Vivanterre Beaujolais, France Gamay 650,-

Tirsdag til lørdag12.00 – 00.00
Søndag12.00 – 16.00

Vi søger forandring og definerer aktivisme som stemmer til forskel, der udfordrer samtaler og status quo. Vi er forpligtet til at lave en forandring gennem samarbejder, lokal effekt, styrket historiefortælling og god beslutningstagning.

Foodprint Nordics medlemmer gør det muligt for alle at handle. Vores medlemmer bruger deres platforme som en kraft til det gode og har taget stilling til en fremtid, hvor mad er en del af klima- og biodiversitetsløsningerne.

Kollektiv handling: Når du som spiser vælger at spise på eller købe mad fra et Foodprint Nordic-medlem, bidrager du med 1 % til en fremtid, hvor vores mad gavner menneskers sundhed og planeten.

https://www.foodprintnordic.org/

Book et bord

Spisestuen i Kødbyen byder på sæsonbetonede retter og naturvine.

Vi er glade for at servere lækre retter, der kun er lavet af friske, lokale råvarer. Du kan nyde en en dejlig madoplevelse hver aften fra tirsdag til lørdag. Vores menu er afslappet nordisk, med mange små lækre fermenteringer og andre specialiteter, der udspringer af nærområdet. Med råvarer leveret af små lokale leverandører. Vi bruger ingredienser, der er sæsonbestemt, så vi kan give dig den bedste madoplevelse hele året rundt.

Spisestuen om dagen
I løbet af dagen er Spisestuen et sted for samfundet at hænge ud og slappe af. Det er et sted, hvor folk fra det omkringliggende område og besøgende kan komme og føle sig hjemme. Kom forbi og start din travle dag med en lækker kop kaffe og nogle velsmagende toasts. Det er den perfekte måde at give energi og kickstarte din dag!